Vodafone lanseaza primul model Nokia cu ecran tactil

Vodafone lanseaza Nokia 5800 XpressMusic, primul model cu ecran tactil de la Nokia. In plus, Vodafone Romania anunta reduceri substantiale de pret pentru mai multe modele de telefoane mobile din portofoliul sau. Nokia 5800 XpressMusic va fi disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, cu preturi de la 269 Euro cu TVANokia 5800 XpressMusic ofera utilizatorilor o experienta multimedia deosebita, in primul rand datorita ecranului tactil de 3,2 inch si rezolutie de 360 x 640 pixeli, care dispune in plus de functia de rotire automata a afisajului, tastatura alfanumerica, tastatura QWERTY si functia de recunoastere a textelor scrise de mana.

Cu Nokia 5800 XpressMusic, utilizatorii se pot bucura de acces rapid si facil la divertisment mobil. Noul model Nokia incorporeaza functii si aplicatii muzicale dedicate, iar difuzoarele stereo si music player-ul performant asigura o experienta muzicala superioara. Nokia 5800 XpressMusic vine echipat cu o camera foto de 3,2 MP, cu autofocus si camera secundara pentru apeluri video.

Compatibil cu tehnologia HSDPA, Nokia 5800 XpressMusic permite acces mobil de mare viteza la Internet, de pana la 3,6 Mbps, in reteaua Vodafone.

In perioada 15 ianuarie si 1 februarie 2009, clientii Vodafone beneficiaza de reduceri de pret de pana la 100 de Euro la o gama variata de telefoane mobile. Modelele Vodafone 332, Samsung M310 si Sony Ericsson T303i sunt disponibile la 0 Euro, impreuna cu orice abonament Vodafone incheiat pe 2 ani. De asemenea, noii abonati Vodafone au la dispozitie telefoane mobile de top, la preturi exceptionale, pentru contractele pe 2 ani: Nokia N95 8 GB, incepand de la 179 Euro, Sony Ericsson W910i, incepand de la 49 Euro si Motorola V8, incepand de la 19 Euro. Preturile includ TVA. Utilizand punctele de loialitate acumulate, clientii Vodafone existenti pot achizitiona aceste modele de telefoane la preturi speciale: Nokia N95 8 GB, incepand de la 159,66 Euro fara TVA (echivalentul a 15.966 de puncte), Sony Ericsson W910i, incepand de la 50,42 Euro fara TVA (echivalentul a 5.042 de puncte) si Motorola V8, incepand de la 25,21 Euro fara TVA (echivalentul a 2.521 de puncte).

Pana la 1 februarie 2009, noii abonati beneficiaza de oferta promotionala Vodafone care aduce minute gratuite la alegere – minute in retea sau minute nationale sau minute cu numere favorite Vodafone. In plus, se vor bucura si de beneficiile incluse in abonamentele alese. Toti clientii care incheie un contract pe 2 ani la oricare dintre abonamentele Vodafone Complet primesc in plus fata de minutele incluse in pachetul Complet 1000 de minute gratuite in retea sau 500 de minute nationale gratuite sau convorbiri nelimitate cu un numar favorit Vodafone. Minutele oferite promotional pot fi utilizate oricand in perioada celor 2 ani de abonament.

In plus, la alegerea unuia dintre abonamentele Vodafone 50, Vodafone 75 sau Vodafone 100, cu contract pe 2 ani, clientii Vodafone Romania beneficiaza suplimentar de dublul minutelor nationale incluse in abonament, precum si de minute nationale sau in retea sau cu pana la 3 numere favorite Vodafone.

Urmariti mai jos un video in care se prezinta unele din facilitatile telefonului Nokia 5800 XpressMusic:

Video oferit de Netul Portal

Sursa: Vodafone.ro

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *