Oferte noi de la Telekom

Piata IT este, in general, o piata foarte aglomerata. Companii cu un nume mai mult sau mai putin cunoscut isi lanseaza produsele intr-un ritm ametitor. Inspirata de aceasta efervescenta si piata media cunoaste o transformare radicala. Printurile au lasat loc aparitiilor virtuale, mediul online este invadat de propuneri care mai de care mai indraznete. Cum era si firesc, telefonia fixa a imbracat si ea haine noi. Corporatiile si concernele care aveau in portofolii astfel de nise au speculat momentul si au venit cu propuneri noi de business. Lor li s-au adaugat si alte astfel de entitati care si-au dezvoltat si diversificat ofertele. Din tot acest amalgam se desprinde Telekom care vine in intampinarea clientilor cu o oferta imbatabila ce reuneste sub acelasi concept, MagentaOne, servicii integrate de telefonie fixa si mobila, TV si cloud.

telekom imag1
Conceptul MagentaOne
Noua propunere a celor de la Telekom a fost lansata la nivel international, dupa Germania, unde lansarea a avut loc cu prilejul IFA Berlin 2014, si Slovacia, Romania este a treia tara in care conceptul a fost pus la dispozitia clientilor. Dupa cum deja am spus, MagentaOne este un pachet integrat de servicii care combina telefonia fixa si mobila cu o oferta foarte convenabila de TV si cu internetul fix care poate atinge viteze de pana la 1 Gbps. Pentru a-l face cat mai atractiv, conceptul include si o serie de gratuitati partiale si permanente. El se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice cu particularitati specifice.
MagentaOne pentru persoane fizice
Pentru clientii care vor sa aiba acees la acest nou concept de servicii, oferta incepe de la un abonament de numai 71 RON pe luna (reducere temporara). In el sunt incluse: un abonament care permite convorbiri nelimitate in orice retea, un abonament de telefonie fixa, internet fix prin fibra optica cu pana la 200 Mbps download si un pachet TV care este oferit gratuit in primele 6 luni de contract (perioada contractuala este de 24 de luni). La toate acestea in abonament este inclus si un smartphone Samsung Galaxy Young 2 Duos.
Daca la serviciile de telefonie oferta este comparabila cu cele intalnnite la concurenta, functionalitatile serviciului TV sunt remarcabile. In oferta de baza sunt incluse 128 de canale dintre care 14 in format HD iar alte 62 de canale [pot fi urmarite live de pe dispozitivele portabile compatibile pe care este instalata aplicatia Telekom TV.
Prin arhiva TV clientilor Telekom TV (IPTV) li se permite accestul de pe dispozitivele set-top box la continutul de pe 40 de canale TV, continut transmis in ultimile 7 zile. In cazul in care doriti sa revedeti sau daca timpul nu v-a permis sa le vedeti la timpul transmiterii sunt disponibile cu precadere emisiunile transmise pe canalele proprii, Dolce, Eurosport dar si de pe cele dedicate documentarelor. Pentru a nu ocupa un anumit spatiu pe hard, Telekom ofera si posibilitatea de inregistrare in cloud pentru anumite canale TV. Cele 50 de canale video HD, cel mai consistent continut in format HD de pe piata TV autohtona, por fi receptionate in totalitate sau partial in functie de tipul de abonament. Cele trei tipuri de pachete sunt grupate in TV S, TV M care include pachetul S si TV L care le include pe primele doua. Mai sunt disponibile si pachetele Maxpak, HD, Midnight si Extra Liga 1. Oferta TV a Telekom pentru persoane fizice mai include posibilitatea de a seta alerte pentru emisiunile preferate transmise intr-un viitor ce se intinde pe mai multe zile precum si video la cerere.
To be continued
Daca ar trebui trasa o concluzie in urma prezentarii ofertei MagentaOne a companiei Telekom pentru clientii persoane fizice aceasta nu ar putea suna decat intr-un fel laudativ. Serviciile de telefonie fixa si mobila precum si serviciul de internet impreuna cu cel de TV sunt extrem de permisive, nivelul complet fiind foarte aproape de a fi atins. Insa ar fi o greseala sa tragem o concluzie despre ceva ce se afla in plina desfasurare, maturitatea ofertei MagentaOne fiind inca departe de a fi atinsa. De aceea, acest articol se incheie cu o promisiune de continuare, promisiune facuta in mod publlic de Telekom vis a vis de dezvoltarea ofertei sale de servicii integrate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *