Comunica gratuit cu Skype si Yahoo Messenger

Instant Messaging (IM) a devenit in ultimul timp cea mai buna metoda de a pastra legatura cu prietenii, rudele, sau chiar cu partenerii de afaceri. In Romania, Instant Messaging se bucura de o popularitate foarte mare, o mai mare parte a utilizatorilor folosind clienti de IM ca Yahoo Messenger si Skype. Pe langa faptul ca utilizatorii pot discuta in timp real, aceste programe ofera un mediu interactiv placut, utilizatorii putand alege din mai multe interfete grafice, avatare sau jocuri. Utilizatorii pot interactiona de asemenea prin video chat (prin intermediul unui webcam si a unui microfon). Urmariti in continuare o descriere a doua dintre cele mai populare programe de IM, si anume Yahoo Messenger si Skype.

Skype le permite utilizatorilor sa efectueze apeluri voce si video de la un computer la altul gratuit, dar si apeluri  de voce de pe computere catre telefoanele fixe si mobile, la preturi reduse. Cu Skype, utilizatorii pot organiza conferinte video in mod full-screen in locul unor conversaţii realizate intr-o fereastra mica asa cum se intampla inainte. Sunt posibile apelurile in conferinta cu pana la cinci participanti.

Skype dezvolta o noua versiune a carui scop principal este de a simplifica sistemul de video chat. Testele publice pentru versiunea 4.0 vor integra partea video mai bine in serviciu. Versiunea aflata in teste, ii invită pe utilizatori să posteze poze mai mari in locul celor de tip thumbnail, si are funcţii de afisare a  latimii de banda disponibila si dispozitivele audio sau video conectate.

Principalul punct forte a acestui software – are cel mai bun sistem de mesagerie vocala gratuit PC-to-PC, redarea vocii are aceeasi claritate ca la telefonia fixa sau mobila.

Yahoo! Messenger este un client de chat dezvoltat de compania Yahoo!. Acesta este unul din cele mai populare softuri de chat, el putând fi descarcat gratuit.
Yahoo Messenger este un serviciu gratuit care va permite sa vorbiti cu prieteni dumneavoastra care sunt online expediandu-le mesaje instantanee. Acest program oferă şi un mediu interactiv placut, utilizatorii putând alege dintr-o multitudine de interfeţe grafice, avatare, jocuri ori mesaje de disponibilitate configurabile.

Statusul este un text in care  utilizatorul descrie ceea ce face, cum se simte, pentru a-si promova un site propriu, etc. Lungimea maxima a statusului este de 255 de caractere. Se pot introduce si linkuri in status.

Yahoo Messenger va alerteaza daca aveti un mail nou in posta, sau va alerteaza in anumite date pe care le-ati setat in Yahoo Calendar. Yahoo Messenger vine cu un firewall incorporat.
Yahoo Messenger are de asemenea  functia de voice chat care perimite cu ajutorul unui microfon sa dialogati cu o alta persoana. Se pot face si video conferinte daca aveti o camera de filmat legata la calculator.
Softul are setari de invizibilitate pentru fiecare din prietenii dumneavoastra, puteti sa va asociati o poza, puteti sa va jucati jocuri online impreuna cu prietenii dumneavoastra, sa impartiti albume foto si multe altele.
Puteti lua aceste programe de aici:
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *