Orange si Apple au adus iPhone 3G in Romania

Orange si Apple au adus noul model de telefon iPhone 3G in Romania. Sute de oameni au aşteptat joi noapte sa cumpere primele astfel de telefoane aduse in tara de compania Orange. Lansarea a avut loc simultan în Bucuresti si in magazinele Orange din Iasi, Cluj, Brasov , Timisoara si Constanta.
iPhone combina trei produse intr-unul singur: telefon mobil, un iPod cu ecran generos si cele mai bune aplicatii de acces internet si e-mail, motoare de cautare si harti pentru telefonul mobil.
Richard Moat, CEO Orange România. a declarat ca  “Orange a fost întotdeauna asociat cu inovaţia. Pentru prima dată vă aducem în România unul dintre cele mai inovative produse din lume iPhone 3G. Telefonul poate fi cumpărat numai de la Orange România. Este un telefon cu înalte performanţe, un iPod cu ecran lat şi un dispozitiv cu care se poate naviga pe internet” .

Preturi iPhone 3G:

iPhone 3G costa intre 179 si 489 euro in oferta Orange, in funcţie de model, tipul de abonament si de perioada contractuală a abonamentului. iPhone 3G se gaseste in România în toate variantele de culoare şi capacitate a memoriei.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *