Mstar S700

Efervescenta creativa a chinezilor nu mai surprinde pe nimeni. Intr-o cursa de recuperare ce tine de cativa ani buni si in care a impus un ritm ucigator, antreprenorii si inginerii chinezi surprind prin puterea de adaptare de care dau dovada. Daca anii trecuti respectabilitatea brand-urilor era umbrita de avalansa de fake-uri ce a impanzit toate pietele lumii, cu pasi timizi dar siguri lucrurile au inceput sa intre pe un fagas normal. Un exemplu poate fi compania Lihua. Fondata in 2002, la inceputul lui 2015 a lansat un brand nou, Mstar, care redefineste clasa smartphone-urilor chinezesti prin terminalul Mstar S700. Desingul, arhitectura interna si sistemul de operare a device-ului il situeaza intr-o clasa superioara a nisei in timp ce pretul se pastreaza la un nivel larg accesibil.
Design
Liniile care individualizeaza prezenta lui Mstar S700 contureaza un profil solid. Aceasta impresie vine probabil din faptul ca in prezentarea sa se specifica faptul ca smart-ul a fost gandit intr-un laborator german. Privit cu atentie, se remarca usor rama de aluminiu care inconjoara telefonul dar si capacul detasabil care protejeaza bateria si loturile disponibile. Tot pe capacul din spate care este din policarbonat foarte bine finisat, este prinsa camera principala impreuna cu blitul. Sub ele se afla ssenzorul de amprente. La extremitatile ecranului, vorbim acum de partea fata a smartphone-ului S700, sunt incastrate butoanele capacitive in partea de jos pentru ca in partea opusa sa se regaseasca senzorii, difuzorul si camera frontala. Laterala dreapta este libera, butoanele de volum si de on/off fiind pozitionate in partea stanga. Jack-ul pentru casti si portul microUSB se afla in partea laterala de sus. Microfonul este singur in toata partea de jos. Chiar daca, la o cautare atenta, pot fi gasite unele asemanari cu alte device-uri, telefonul companiei Lihua din Hong Kong este o prezenta distincta. Bine construit, bine legat, acesta ofera un sentiment de incredere si siguranta atunci cand este tinut in mana. Albul, este disponibila si varianta pe negru, accentueaza aceste aspecte.

Mstar S700 imag2
Display, hardware, software
Cu o diagonala a ecranului de 5,5 inch, Mstar S700 se pozitioneaza de la bun inceput pe nisa phabetelor. IPS OGS-ul acesta are o rezolutie de 1280×720 pixeli, fapt care aduce in discutie performantele formatului HD, performante ce sunt vizibile in bogatia culorilor si acuratetea contrastelor reproduse.
Pe partea de hardware, S700 vine cu o platforma interesanta ca structura si ca performante. Procesorul mediatek MT6752 este un octa-core de 64 biti cu o frecventa de 1,7 Ghz. Solutia grafica aleasa de producator este un Mali T760. Este disponibila o memorie de lucru de 2 GB si un spatiu de stocare de 16 GB extensibili cu ajutorul unui mcroSD. Chiar daca nu este una dintre configuratiile de top disponibile pentru smartphone-uri, se simte faptul ca producatorul a acordat suficienta importanta procesului de optimizare. Android 5.0, sistemul de operare care ruleaza pe S700, se dovedeste a nu fi o alegere doar de imagine. Fluiditatea si lipsa lag-urilor intaresc perceptia de produs de calitate. Tehnologiile prin care se realizeaza conectarea dispozitivului la produsele compatibile sunt si ele prezente in totalitatea blocului comun. Trebuie spus ca telefonul este dualSIM (primul SIM 4G, al doilea 3G), fapt care face din renuntarea la al doilea dispozitiv cu aceleasi proprietati un pas firesc.
Camerele prezente pe Mstar S700 au performante decente, aplicatiile inlesnind obtinerea unor efecte interesante. Prin care se pot personaliza fotografiile realizate. Camera frontala de 5 MP este ideala pentru selfie-uri sau pentru convorbiri cu suport de imagine, in timp ce camera princiala de 13 MP pozeaza intr-o camera buna spre foarte buna.
Bateria de 3000 mAh ofera o autonomie care acopera o zi de birou cu ore suplimentare incluse. Durata maxima la o incarcare a streaming-ului video este de aproximativ 5 ore, durata ce situeaza smart-ul companiei chineze pe o pozitie decenta printre dispozitivele de top.

Mstar S700, cea mai noua stea a companiei Lihua este o propunere interesanta cu accente vizibile de originalitate. Specificatii bune, design cu linii ferme, smartphone-ul cu 8,8 mm grosime si o greutate de 173 grame vine si cu un pret foarte atragator.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *