Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Samsung Galaxy Tab S2 este una dintre cele mai frumoase tablete cu care producatorul sud coreean vrea sa atraga cat mai multi amatori. Cu noua miscare de marketing, prezentarea unui singur produs dintr-o nisa anume la un eveniment, Samsung a reusit sa impuna acest device pe piata. Chiar daca a trecut aproape un an dela lansare, Tab S2 isi pastreaza prospetimea. Subtire, puternica, eleganta sunt cuvintele cheie pentru descrierea acestui device pretentios.

Design

Din comoditate, se obisnuieste ca un produs sa fie comparat cu altul, eludandu-se astfel personalitatea si profilul fiecaruia in parte. In ceea ce priveste felul in care arata aceasta tableta Samsung Galaxy Tab S2 8.0, pur si simplu se simte grija deosebita cu care s-a lucrat la acest proiect. Ea este palpabila prin liniile ferme, dar in acelasi timp delicate, care delimiteaza un profil de numai  5,6 mm grosime si 265 grame greutate. Constructia este solida in ciuda caracteristicii slim de care da dovada. Butoanele fizice si locasurile aferente sunt si ele finisate cu atentie pentru a nu crea vreo posibilitate, cat de mica, de “joc”. Muchiile si colturile sunt foarte putin rotunjite cat sa fie evitate pericolele de accidentare neintentionata. Capacul spate este fabricat dintr-un policarbonat de calitate care este dur si flexibil in acelasi timp. Finisajul este foarte bine realizat, dand produsului un aspect premium compatibil cu mediul de business. Culorile disponibile sunt alb, negru si auriu.

samsung galaxy tab2

Display

Ecranul tabletei  Samsung Galaxy Tab S2 are diagonala de 8 inch, rezolutia fiind de  2048×1536 pixeli. Tehnologia superAmoled vine ca de obicei cu imagini de o claritate deosebita in care contrastul este puternic marcat in timp ce culorile au o profunzime care le apropie mult de o vibratie naturala. Functia Adaptative display isi face foarte bine treaba, ea ajustand intensitatea culorilor in funtie de factori precum tipul de aplicatie care ruleaza  sau de luminozitatea existenta in mediu.

Hardware

Faptul ca tableta ruleaza fara efort aproape orice tip de sarcina se datoreaza in principal configuratiei hardware si a  optrimizarii la care a fost supusa de inginerii companiei. Procesorul este un Exynos 5433 tractat la o frecventa maxima de 1,9 GHz. Chip-ului produs de sud coreeni pentru tableta Samsung Galaxy Tab S2 pe cat este de puternic pe atat este de economic. Cele opt nuclee intra gradual in sarcina, cei 3 GB de memorie RAM conducand la o dezvoltare totala a tuturor celor de care este in stare procesorul. Spatiul de stocare este de 32 GB insa cu ajutorul unui card microSD poate fi marit pana la 128 GB. Testele sintetice la care a fot supusa, au confirmat faptul ca aceasta tableta nu doar arata bine ci se misca la fel de bine.

Alte dotari

Ca orice alt produs de top si aceasta tableta dispune de o serie completa de dotari care imbogatesc experienta de utilizare o oricarui utilizator. Modulele Bluetooth si Wireless permit conectarea la internet. O alta varianta a tabletei Samsung Galaxy Tab S2 vine cu optiunea de 4G alaturi de Wi Fi a/b/g/n/ac. Ca porturi, dispozitivul are un USB 2.0 si o iesire audio de 3,5. Bateria nedetasabila are 4000 mAh. Ca orice produs Samsung de ultima generatie, tableta vine cu Android 5.0.2 Lollipop ca sistem de oprerare impreuna cu numeroase aplicatii preinstalate.

Camere

Camerele de pe tablete sunt unele dintre cele mai urmarite detalii de pe un astfel de device. Insa oricat de mari ar fi performantele acestora, tableta ramane un “aparat de fotografiat” incomod de manuit. Cu toate ca aceste aspecte au fost de mult timp sesizate, producatorii continua sa isi doteze tabletele cu camere din ce in ce mai performante. Pentru a pastra traditia, Samsung a pus pe tableta  Galaxy Tab S2 doua camere cu performante bune.

Camera frontala are 2,1 MP si poate fi folosita cu incredere pentru selfie-uri sau video-convorbiri.

Camera principala dispune de 8 MP si poate fi setata cu ajutorul aplicatiei deja existente.

 Produs de top al Samsung, tableta Galaxy Tab S2, intruneste toate conditiile pentru a deveni un companion permanent, indiferent daca vorbim de orele de serviciu, de o excursie in weekend sau oricare alta situatie. Usor de transportat si de folosit, permit internet de mare viteza si arata foarte bine. Mai este necesar un alt motiv?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *