Trafic.ro nu va mai oferi statistici gratuite

Trafic.ro nu va mai oferi incepand cu anul viitor statistici gratuite. Siteurile ce sunt in acest moment inscrise in Trafic.ro beneficiaza de o perioada de promotoe pana la sfarsitul acestui an.  Site-urile ce se vor inscrie din acest moment in sistemul de monitorizare Trafic.ro vor plati o taxa de 10 Euro/an, taxa urmand sa fie aplicata de anul viitor si celorlalte peste 52.000 de site-uri active deja inscrise. Pana in prezent toate statisticile oferite erau gratuite, si orice site, indiferent de numarul de vizitatori se putea inscrie in Trafic.ro

Pentru cei 10 euro, Trafic.ro nu va oferi functionalitati suplimentare celor deja prezente.

Netbridge, care detine Trafic.ro, va incasa in acest an 60.000 de euro din aceasta taxa, daca toate siteurile din acest moment vor alege sa ramana in Trafic.ro contra unei sume de bani.

Plata serviciilor se face prin SMS.

“Site-urile deja inscrise in Trafic.ro beneficiaza de o perioada de promotie pana la sfarsitul anului in curs”, a declarat Mihai Serea, project manager Trafic.ro.

“In functie de feed-back si de reactii din piata, nu este deloc exclus in viitor sa introducem noi planuri tarifare si sa includem mai multe functionalitati”, a declarat Serea, care a precizat ca tariful nu va scadea sub 10 euro/an.

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *