Contorizare trafic site cu Woopra

woopraMajoritatea webmasterilor obisnuiesc sa isi contorizeze traficul siteurilor pe care le administreaza, prin anumite utilitare si softuri. Printre cele mai bune metode de contorizare a unui site web pentru romani sunt trafic.ro si wta.ro , insa o mare parte dintre acestia folosesc google analytics.

Altii prefera sa foloseasca sisteme preinstalate pe computer prin intermediul carora sunt la curent cu toate aceste informatii.

Avantajul sistemelor de contorizare a traficului siteurilor , care vor fi instalate ulterior pe computer sunt mult mai complexe si mai utile, acestea favorizand utilizatorii printr-un plus de informatie folositoare.

woopra

Woopra este un sistem de contorizare a traficului siteurilor ce se bazeaza pe un program instalat in computer si un cont pe www.woopra.com. Woopra ofera statistici nu doar despre numarul vizitatorilor , vizitelor si cei mai buni reffereri ci si informatii detaliate despre cautari, durata unei vizite , locurile de pe glob de unde vine traficul si multe alte informatii utile pe care sistemele online de contorizare a traficului gen trafic.ro nu le pot oferi.

Puteti vedea toate facilitatile aici: www.woopra.com. Din pacate statisticile sunt gratuite doar in cazul siteurilor cu pana in 30.000 de afisari pe luna.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *