Boxe Inter-Tech Nitrox iStage Mini

Pregatirile pentru luna cadourilor au debutat, ca in fiecare an de ceva vreme incoace, putin cam prematur, odata cu sarbatorirea spiritului de consumatori tipic societatii nord americane. In fond acest lucru nu este rau, daca trecem cu vederea reclama putin cam agresiva care precede evenimentul. El poate fi inteles ca o ocazie de a iesi din rutina zilnica amortita si de a ne uita mai atent la ofertele magazinelor, oferte care nu de putine ori ne ajuta sa descoperim gadgeturi cu adevarat folositoare.

Pentru a fi mai exacti, ne-am oprit asupra boxelor Nitrox iStage mini de la Inter-Tech care functioneaza cu tehnologie fara fir, deci sunt in totalitate portabile, si care pot fi folosite si ca modul hands free atunci cand utilizam telefonul inteligent. Nu sunt multi cei care au facut cunostinta cu produsele companiei germane Inter-Tech. Specializata pe mai multe nise ale vastului domeniu IT, produsele multimedia fabricate de acest producator atrag atentia prin designul inovativ dar si prin binecunoscuta calitate nemteasca.

DSCF1794

Design

La o prima privire, mini boxele Nitrox iStage aduc mai mult cu un set de casti, sugerandu-se chiar folosirea lor in acest mod, asezate in jurul gatului atunci cand precuparile de moment vizeaza cyclingul la sala sau drumetiile montane. Cu exteriorul de culoare alba, au interiorul captusit cu un material cauciucat pentru un confort sporit. La fel de bine pot fi folosite la birou sau acasa, boxele putand sta pe un raft sau oriunde altundeva unde nu incurca. Difuzoarele stereo sunt pozitionate la extremitatile “castilor”. Butonul fizic pornit/oprit, conectorul jack-ul de 3,5 mm precum si intrarea USB pentru alimentare sunt pozitionate pe partea dreapta. Pe partea interioara a carcasei de protectie, pe ambele laturi, este prevazuta o nisa in care se fixeaza smartphone-ul. Un mic locas situat sub butonul on/off si prezenta inscriptiei “mic” anunta prezenta unui microfon necesar atunci cand se doreste folosirea telefonului pentru o convorbire si mainile sunt ocupate. Atentionarea luminoasa privind regimul in care sunt folosite boxele este si ea prezenta printr-un LED situat sub conectorul aux.

Technik

Una dintre putinele asemanari dintre cele doua limbi, ca forma si ca inteles, tehnica folosita de Inter-Tech pentru Nitrox iStage mini este una de varf. Dupa cum se stie, aparentele de multe ori inseala. Este si cazul miniului nemtesc despre care vorbim. Cele doua difuzoare principale de 2 W putere fiecare au o redare de-a dreptul extraordinara si datorita frecventei cuprinsa intre 50 si 20.000Hz. Acuratetea, claritatea sau puritatea sunetului – alegeti unul dintre cele trei adjective calitative, pe care il preferati – ascund o foarte buna cunoastere a ingineriei audio si a dinamicii sunetului de catre specialisti companiei germane Inter-Tech. Lipsa unui cablu permanent de alimentare cu energie electrica sugereaza prezenta tehnologiei Bluetooth. Printre dotarile standard intalnim si tehnologia NFC.

Boxe-Inter-Tech-Nitrox2

Daca vreti sa va delectati cu acordurile medodiilor preferate sau vreti sa urmariti un clip video pe telefonul mobil in cele mai bune conditii de sunet atunci conectati device-ul la boxe, prin inermediul nisei de care deja am amintit, si veti fi surprinsi in cel mai inalt grad de calitatea sunetelor care vor fi redate.

In cazul in care veti folosi telefonul si vreti sa aveti in continuare ambele maini libere, prin NFC se va realiza o conexiune audio fara paraziti indiferent de volumul la care vor fi reglate boxele. Aceleasi bune rezultate se vor inregistra si daca veti prefera un player audio sau orice alt gadget asemanator pentru ca nivelul maxim al decibelilor (db) emisi este de 85. Bateria este si ea de calitate. Autonomia trecuta in cartea tehnica este de maxim 6 (sase) ore cu 2 (doua) ore timp de reincarcare. Portul si cablul USB isi justifica astfel prezenta. In practica, in functie de regimul de lucru, boxele Nitrox iStage mini sunt independente fata de o sursa de energie circa 4 (patru) ore.

Este de prisos sa spunem ca raportul pret/calitate este net in favoarea celui de-al doilea atribut. De aceea, pentru un cadou oferit unei persoane dragi, boxele Inter-Tech Nitrox iStage mini sunt cea mai buna alegere.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *