Kruger&Martz km0812

Curajosul producator polonez isi imbogateste si diversifica in mod constant portofoliul cu gadget-uri interesante ca forma sau design si de o utilitate evidenta in acelasi timp. O aparitie de ultima ora este km0812, un radio. Chiar daca epoca radioului se pare ca se afla la capatul puterilor, locul lor fiind luat de device-uri mai performante, Kruger&Martz se ambitioneaza sa le pastreze in atentia noastra adaugandu-le o serie de facilitati de ultima ora si imbracandu-le intr-un aspect placut si functional. Cu functii precum ascultarea playlist-urilor de pe propriul computer personal sau cea de alarma, acest aparat de radio modern merita toata atentia.
Design
Negrul este nuanta de culoare care se potriveste oricarui ambient, incadrandu-se perfect in bucatarie, in dormitor sau chiar pe consola IT din living intre doua boxe. Dimensiunile compacte si forma sa paralelipipedica duce cu gandul la un dispozitiv solid. Muchiile sunt frumos rotunjite pentru a evita pe cat posibil eventualele accidente. Suprafetele laterale si capacul nu prezinta nici o fanta sau orice alt artifdiciu care ar putea atrage atentia de la partea frontala. Aici, intre cele doua difuzoare sunt concentrate toate butoanele necesare reglarii dispozitivului. Dintre toate se evidentiaza display-ul LCD, cu o frumoasa si odihnitoare lumina albastra pe fundal. Sub el este pozitionat potentiometrul cu dubla functie. Rotindul spre stanga sau spre dreapta si apasand pentru a schimba cele doua trepte intre ele, se poate regla volumul sau se poate selecta unul din posturile radio transmise in format clasic – FM sau AM. Celelalte butoane sunt dispuse in partea de jos a partii frontale dar tot in pozitie centrala, pe doua linii suprapuse. Simetria realizata prin acest aranjament este foarte placuta. Culoarea alba a fosat folosita pentru a aplica deasupra fiecarui buton functia pe care o indeplineste. Numele brand-ului este inscriptionat vizibvil dar deloc deranjant in coltul din dreapta sus a aceleiasi parti frontale.

Kruger&Martz km0812 imag2
Performante
Fiind primul device al Kruger&Martz cu astfel de specificatii, km0812 trebuie sa impresioneze la toate aspectele. Ca aparat de radio, dispozitivul acopera toate lungimile de unda FM si AM. Daca sunteti un impatimit al radioului clasic, km0812 este cea mai buna alegere. Daca insa preferati un post de radio cu transmitere pe internet, acelasi aparat de radio Kruger&Martz va poate satisface dorintele. Altfel spusa, indiferent de inclinatia dumneavoastra se indreapta spre muzica anilor de dinaintea aparitiei sintetizatorului sau spre cea clasica, spre emisiuni de stiri sau orice altceva transmis in format radiofonic alegerea nu poate avea decat un nume: km0812. Sunt disponibile si alte functii si facilitati. Datorita tehnologiei Wi-Fi incorporate, muzica stocata in computerul personal poate fi ascultata fara nici o problema. La fel si cea de pe smartphone sau un player media. Pe langa tehnologia fara fir, serverul UpnP isi aduce si el aportul.
Printre celelalte functii practice pe care le are aparatul de radio km 0812 de la compania polona Kruger&Martz mai pot fi amintite cea de alarma care poate fi setata sa porneasca ca radio sau ca alarma efectiva sau functia de statie meteo, vizibila pe ecran.
In general, setarile sunt usor de realizat prin apasarea catorva butoane.
Concluzie
Interesele lor acopera domenii precum dispozitive portabile – smartphone-uri si tablete -, TV, sistemele audio pentru acasa, birou sau masina. Design-ul deosebit, in care se face din plin simtita atentia la detalii precum si calitatea produselor ii recomanda pe polonezii de la Kruger&Martz drept niste jucatori seriosi in piata de profil. Elanul prin care cuceresc de la o zi la alta piete mai mari sau mai mici este molipsitor si, credem, contagios.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *