Aplicatiile momentului pentru Android. Top 10 cele mai populare aplicatii

2016 a fost un an extrem de favorabil pentru aplicatiile dedicate telefoanelor mobile. De la jocuri la aplicatii de social media, de organizare sau de muzica, anul trecut am avut de unde alege cand am dorit sa incercam ceva nou. Indiferent de categorie, multe aplicatii au avut parte de faima in acest an, unele mai mult ca altele, dar in acest top al  aplicatiilor pentru android vom include acele aplicatii absolut necesare. Asadar acest top este ideal atat daca ai un telefon nou si trebuie sa ii instalezi aplicatiile de care ai nevoie sau daca vrei sa completezi colectia de necesitati moderne. Toate aplicatiile prezente in acest top sunt gratuite si nu sunt aranjate intr-o ordine anume.

  1. Google Drive

Aceasta aplicatie oferita gratuit utilizatorilor de Android ofera un spatiu de 15GB oricarei persoane care descarca aplicatia. De asemenea, aceasta aplicatie este conectata cu Google Photos, Google Sheets, Google Slides, Google Docs si Google Keep. Iar daca mai ai nevoie de spatiu, ai optiunea de a cumpara.

  1. Facebook Messenger

Probabil cea mai folosita aplicatie destinata comunicarii, Facebook Messenger a fost imbunatatit anul trecut, ajungand sa fie o necesitate oricarui utilizator Android. In 2016 a inceput sa functioneze cu Android Auto, a permis platitle cu PayPal si ofera o gama variata de jocuri.

  1. Google Maps

O aplicatie mereu utila, Google Maps a devenit absolut necesara anul trecut. Acest GPS modern calculeaza timpul distantei in functie de cum alegi sa calatoresti: cu masina, pe jos sau cu transportul in comun. De asemenea, Google Maps iti va arata exact ce autobuze poti lua, dar si cand acestea vor ajunge.

google maps 001

  1. Evernote

Cea mai buna aplicatie de organizare, Evernote ofera o gama larga de caracteristici pentru acest gen de aplicatie.

  1. Snapchat

Chiar daca pentru unii utilizatori Snapchat incepe sa isi piarda farmecul, putand sa utilizeze Insta Stories, acesta mereu va fi o aplicatie amuzanta de folosit datorita filtrelor disponibile. De asemenea, Snapchat reprezinta o aplicatie mai diferita de comunicare.

  1. LastPass

Daca inventarea unei parole este o corvoada sau daca mereu iti uiti parolele, atunci LastPass te va ajuta enorm. Aceasta aplicatie iti va salva parolele si iti va genera parole noi daca vei avea nevoie.

  1. WhatsApp

O aplicatie pe care aproape toata lumea o foloseste, WhatsApp se imbunatateste pe zi ce trece, devenind mai sigur de utilizat si mai complex.

  1. Google Trips

Daca planifici o vacanta, aceasta aplicatie este absolut necesara. Google Trips iti va oferi o lista de atractii turistice, restaurante si baruri disponibile pentru orasul ales.

  1. Giphy

Cum GIF-urile par a fi un trend care nu mai vrea sa dispara, noi iti recomandam in acest top aplicatii pentru android aceasta aplicatie generatoare de GIF-uri pentru a oferi reactia dorita in conversatiile cu prietenii tai.

  1. Instagram

Cum ai putea sa realizezi un top aplicatii pentru Android si sa nu incluzi Instagram? Aplicatia preferata a tuturor pentru impartasirea pozelor are mai nou si optiunea de Stories pentru a impartasi si mai multe experiente.

Acest top aplicatii pentru Android este constituit din recomandarile noastre pentru orice utilizator de Android in cautare de aplicatii de baza.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *