RDS a redus tarifele la Internet

RCS&RDS a marit cu pana la 2,5 ori viteza de transfer a datelor in cazul abonamentelor de acces la Internet pentru persoane juridice si a redus, cu pana la 25%, tarifele la toate pachetele de servicii adresate acestui segment de piata.

Pachetele pentru companii sunt tarifate cu 15, 22 si 30 euro/luna (fara TVA) si asigura viteze de transfer a datelor de 10, 15 si 20 Mbps. Abonamentele de acces la Internet includ pana la patru linii telefonice fixe si patru telefoane mobile.

RCS&RDS completeaza oferta pentru segmentul persoanelor juridice cu serviciile de gazduire server (colocare) in noul data-center al companiei, prin care, la un tarif lunar de 100 euro, se asigura acces in reteaua metropolitana la viteze de pana la 100 Mbps, precum si cu cele de gazduire pagini web si posta electronica (e-mail), ale carui tarif lunar pornesc de la 3 euro pentru un spatiu total gazduit de 800 MB.

Reteaua de telefonie mobila (Digimobil) acopera prin intermediul unui numar de circa 900 de antene peste 180 de orase si multe alte localitati de dimensiuni mai reduse, precum si mai mult de 2.500 de kilometri de drumuri nationale, la care se vor adauga inca 1.083 de kilometri pana la finele anului.

Cifra de afaceri a grupului RCS&RDS in anul 2007, care este prezent, in afara de Romania, si in Serbia, Croatia, Slovacia, Cehia si Ungaria, a depasit 500 milioane de dolari.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *