Microsoft Office 365 Personal acasa si in calatorii

Microsoft Office 365 este cel mai nou pachet de servicii tip office oferit de compania din Redmond, Washington. In esenta, totusi, Office 365 este un Office 2013 cu noi functii si capabilitati necesare cresterii productivitatii dar si placerii de a opera. Daca vrem sa vorbim cu adevarat de noutati ne vom referi la faptul ca toate datele vor fi gazduite in mod gratuit in Cloud-ul de pe OneDrive, ca a fost inclusa facilitatea prin care este posibila si legala instalarea pe mai multe termninale simultan care pot functiona concomitent, ca prin facilitarea achizitiei unui abonament lunar nemai fiind nevoie sa fie cumparata licenta se revolutioneaza modalitatea de cumparare si inca multe alte optiuni.

Ca de obicei, Office-ul este structurat pe domenii de interes. Astfel, posibilitatea de a alege ce pachet de aplicatii se potriveste cel mai bine intereselor personale a condus la mentinerea vechiului dar in acelasi timp noului pachetului Home dar si a celor denumite simplu si concis Student sau Bussines. O noutate printre pachetele Microsoft Office pe care 365 le are dispoinibile este pachetul Personal care poate fi folosit acasa sau in calatorii de placere sau de afaceri, poate fi instalat pe sisteme PC sau Mac, dar si pe tableta sau pe un device iPad. De asemenea, accesul la pachetul Personal de pe smartfone este foarte facil.

Pachetul Personal contine aplicatiile obisnuite ale unei suite Office si anume Word pentru documente scrise dar si pentru fotografii, Excel pentru cei ce au nevoie de date ordonate in tabele care pot fi configurate manual sau sablonate, aplicatia are disponibil un numar semnificativ de astfel de facilitati, PowerPoint pentru prezentari interactive demne de o tinuta office moderna.

Office 365

Incluse in pachetul Personal mai pot fi gasite si folosite aplicatii precum Acces pentru crearea rapida de baze de date, Publisher care inlesneste considerabil crearea unui stoc de fotografii necesare pentru completarea unei reviste sau blog. Pentru ca pachetul sa fie complet nu putea fi omis Outlook-ul, cea mai la indemana solutie pentru organizarea unei zile sau a unei saptamani de lucru plina de intalniri, evenimente sau de deadline-uri.

Toate acestea fac posibila continuarea muncii in intimitatea si confortul biroului de acasa in fata unui PC. La fel de bine va puteti completa munca fara nici un fel de intrerupere daca va aflati pe o terasa sau in weekend intr-un hotel cu ajutorul unui dispozitiv mobil de tip laptop sau notebook. La fel de bine va puteti incepe ziua de lucru chiar din masina sau din metrou prin intermediul smartphoenului. Se intelege de la sine ca prezenta unei conexiuni la internet este absolut necesara pentru simplul fapt ca toate documentele de care aveti nevoie pot fi salvate in cloud prin serviciul OneDrive, fara teama de a ramane ceva ce va doriti sau de care aveti nevoie deoarece spatiul de stocare este foarte generos, fara costuri suplimentare.

Si daca tot am vorbit de costuri, achizitia unui pachet Office 365, implicit a celui personal, se rezuma la plata unui abonament lunar modic ca valoare. Dar facilitatile nu se opresc aici. Odat cu achizitia abonamentului aveti incluse si 60 de minute de convorbiri internationale lunar pe Skype in peste 60 de tari. In plus, iar acest plus este unul important, ca abonat Microsoft Office 365 beneficiati de upgrade permanent al serviciului. Altfel spus, pe durata intregului abonament veti beneficia de cele mai noi versiuni ale serviciului. La fel, veti putea apela oricand este nevoie la asistenta tehnica oferita de companie.

Concernul Microsoft mizeaza in viitor pe dezvoltarea pietei terminalelor mobile, pe dinamica utilizatorilor si pe flexibilitatea nevoilor acestora. De aceea, Office 365 este un prim pas major facut de compania care mai ieri era acuzata de inertie si o latenta mare in raspuns in directia spre care cu totii tindem sa ne indreptam. Prin achizitia unui abonament Personal, veti putea sa imbinati cu usurinta munca din fata unui terminal fix, PC-ul, cu cea de pe teren in plina miscare, reprezentata de laptop-uri, smartphone-uri sau alte terminale mobile

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *