Review Fujifilm FinePix F70EXR, zoom 10x

FujifilmLa finalul lunii iunie a acestui an, Fujifilm a lansat o serie de aparate foto compacte, printre care pot fi amintite si modelele: FinePix F70EXR, Z37, S200EXR,J38, A170 si A220.

Aceste noi modele exceleaza la capitolul performanta atingand nivele precum 12.2MP si zoom optic de 14.3x.

Aparatul foto digital Fujifilm FinePix F70EXR este primul aparat foto compact al producatorului japonez dotat cu 10x zoom optic. Avand in vedere ca tot ce trece de 10x se incadreaza in zona super-zoom, acest model depaseste pragul, situandu-se la limita superioara a segmentului “long-zoom”.

Fujifilm F70EXRSenzorul super CCD EXR de 10MP cu care este echipat camera, este capabil sa fotografieze in mai multe moduri precum: HR (hight resolution), SN(High Sensitivity/Low Noise) care reduce zgomotul de imagine si un contrast bun in conditii de lumina slaba si DR (Wide Dynamic Range) care poate fi folosit la cadre panoramice. Blitul flash are o functie inteligenta prin care dozeaza lumina, astfel ajutand realizarea fotografiilor in orice conditii.

Aparatul foto digital Fujifilm FinePix F70EXR este dotat si cu functia Functia EXR Auto care vine in sprijinul incepatorilor selectand automat unul din cele 6 moduri de fotografiere prestabilite: Portrait, Landscape, Macro, Backlit Portrait, Night, si Night Portrait.

O alta tehnologie sare in ajutor si nu numai incepatorilor , este vorba de Multi Frame, o tehnologie care combina mai multe cadre succesive trase dintr-un “foc” , creand astfel o imagine de calitate. Multi Frame foloseste tehnologia Pixel Fusion , prin suprapunerea mai multor imagini rezultand una de o calitate superioara.

Astfel, in Pro Focus Mode sunt suprapuse 3 cadre pentru a crea efectul de adancime al imaginii , iar in modul Pro Low-light Mode al functiei Multi Frame se suprapun primele 4 cadre, in conditii de lumina slaba reducandu-se la minim zgomotul de imagine datorat sensibilitatii ISO ridicate.

FujiFilm-FinePix-F70EXR-10XCamera este echipata si cu sistemul “Dual Stabilization” care ajuta impotriva tremurului mainii, Face Detection 3.0 care detecteaza fetele personajelor, si chiar inlaturarea automata a efectului de ochi rosii de care vechile camera foto nu puteau trece. Fujifilm FinePix F70EXR este echipat cu un display de calitate de 2,7 inch si 230 000 de culori.

Fujifilm FinePix F70EXR va putea fi achizitionat incepand cu luna august a anului 2009 , pretul in Romania fiind de aproximativ 800 Ron.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *