Panasonic a lansat prima camera video 3D – Panasonic HDC-SDT750

Panasonic a lansat prima camera video 3D din lume dedicata consumatorilor obisnuiti, mai exact HDC-SDT750.

Modelul Panasonic HDC-SDT750 permite chiar si amatorilor sa inregistreze imagini 3D prin simpla atasare a unui obiectiv. Chiar si fara obiectivul 3D, acest model inovator ofera utilizatorului posibilitatea de a obtine inregistrari video de calitate Full HD, datorita ultimelor tehnologii pe care le incorporeaza.

“Producerea unei camere video 3D pentru amatori este un pas natural pentru companie. Incorporand ultimele tehnologii Panasonic pentru emisii TV, avansatul model SDT750, bazat pe sistemul 3MOS, permite utilizatorilor obisnuiti sa creeze singuri propriile filme 3D, ceea ce pana nu demult era doar apanajul profesionistilor”
se spune in comunicatul Panasonic.

Camera poate inregistra in sistem 1.080/60p pentru NTSC sau in 1.080/50p pentru PAL5, noul model SDT750 filmand fara sa piarda detalii si fara imagini tremurate asa cum se intampla in cazul clipurilor traditionale in sistem 1.080i (interlace).

Camera video HDC-SDT750 va fi disponibila in magazine incepand cu data de 20 august, mai intai in Japonia urmand ca in toamna acestui an sa fie lansata si in alte tari.


Click pe poza de mai sus pentru marire

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *