Dell Inspiron 7000 Touch

De la aparitia ultrabook-urilor designerii au incercat sa scoata laptop-uri mai subtiri si scurte, in timp ce noi procesoare rapide si drive-uri solid-state continua sa le faca mai rapide. Din aceasta perspectiva, Dell Inspiron 7000 Touch se incadreaza in mai multe tendinte: este un pic mai mare si mai voluminos decat media notebook-urilor de astazi si totodata este un hibrid de 5.400 rpm ale hard disk-ului si o unitate mecanica de 1TB cu 8 GB flash fapt care il face un pic mai lent, insa a patra generatie de procesor Intel Core i7 procesor si o generoasa memorie RAM il transforma intr-o adevarata vedeta.

Numarul 7000 indica faptul ca modelul se afla in partea de sus a liniei Inspiron, intre Inspiron 5000 si XPS 15. Ca si in cazul celorlalte laptopuri Dell, puteti cumpara Inspiron 7000 in mai multe si diferite configuratii, incepand cu un model de baza echipat cu un procesor Intel Core i5, 6GB de RAM si un hard disk de 500GB.

Design

Cu un finisaj de metal gri si culoare cromata, Inspiron 7000 arata destul de elegant. La 14,9 cm latime, 10 cm de la fata la spate, si 0,8 inci inaltime, este un pic mai gros decat cea mai mare a laptop-urilor de azi de 15.6 inch. Latura de jos, cea mai mare parte, este usor de indepartat, permitand accesul rapid la hard disk, memorie si baterie.

Dell

Tastatura este mare si spatioasa, cu taste gri rezonabil de mari. Pad-ul este pus confortabil, iar tastele sunt cu doua niveluri de iluminare din spate. In plus, ecranul tactil raspunde excelent la atingere, fiind lucrat cu o mare maiestrie.

Caracteristici

In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, acest Inspiron este incarcat, cu majoritatea porturilor, fantele fiind situate pe marginea din dreapta. Veti gasi un cititor de Flash-card care accepta o duzina de tipuri de carduri de memorie, un jack audio, doua porturi USB 3.0, un port HDMI si un port Ethernet. In partea stanga sunt doua porturi suplimentare USB 3.0, un jack de putere si un slot pentru incuietoare de securitate Kensington. Webcam 720p centrat deasupra ecranului este realizat destul de bine cu o imagine mai mult decat clara si rate de cadru netede. Pe de alta parte, exista rezultate foarte bune la sistemul de sunet, care consta din difuzoare montate in partea de jos si software-ul Dell MaxxAudio Pro.

Ecranul tactil Gorilla Glass rezistent la zgarieturi ofera un raspuns precis nu numai la navigarea tactila, dar, de asemenea si la gesturi mai complexe cum ar fi pinch to zoom.

Dell

In ceea ce priveste software-ul, laptop-ul ruleaza pe versiunea standard de Windows 8.1. probabil pentru ca Dell Inspiron este un brand de consum.

Concluzii

Dell Inspiron 7000 Touch are un as in maneca. Este mult mai convenabil si eficient atunci cand laptop-ul ruleaza pentru perioade lungi de timp intre incarcare, iar 7000 poate supravietui uneia dintre cele mai lungi runtime. Grafica si clipurile video sunt excelente, sunet impresionant, foarte mult RAM, ecran tactil fara cusur, ruleaza excelent si nu da semne de oboseala foarte repede. Mai e si atractiv, dar si excelent construit pentru a functiona. In afara de faptul ca este un pic mai greu si putin cam lent la pornire, dupa ce aceasta a fost efectuata nu veti mai gasi prea multe lucruri de care sa va plangeti. Inspiron 7000 touch ruleaza bine in cele mai multe sarcini, precum manipulare de imagini, clipuri video si mai multe jocuri deschise simultan. In general, veti gasi in 7000 Touch o adevarata bijuterie si o mare placere de a o utiliza.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *