Apartamente moderne cu finisaje PREMIUM – Ansamblul NEWCASA Residence

Apartamentele si garsonierele din cadrul ansamblului rezidential NEWCASA Residence1 sunt ”La Cheie”, complet finisate si dotate cu cele mai bune echipamente.

Ca viitor proprietar, puteti beneficia de posibilitatea de personalizare a propriei locuinte prin alegerea dintr-o gama variata de modele PREMIUM a gresiei, faiantei, parchetului, usilor de interior, s.a.m.d. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa rezervati din timp apartamentul dorit si astfel, inca de la prima vizita, locuinta sa corespunda gusturilor si nevoilor dumneavoastra.

41_DSC_4492

Proiectul NEWCASA1 Residence este finalizat in proportie de 95%, si dispune de un regim de inaltime P+2E+EMce cuprinde 10 unitati locative formate din apartamente si garsoniere. Imobilul este construit din cadre de beton, diafragme si plansee, iar pentru exteriorul imobilului, compartimentarea unitatilor si repartitia camerelor s-a folosit caramida Porotherm 25/30, respectiv Porotherm 11,5/50.

Izolatia exterioara a fost efectuata cu  polistiren de 10 cm din gama austrotherm EPS 80, urmata de plasa, masa de spaclu, tencuiala decorativa marca BAUMIT si tamplarie PVC REHAU 5 camere.  Balustradele balcoanelor sunt din inox cu sticla securizata si spatiile comune din interiorul imobilului sunt amenajate cu placi ceramice de tip gresie/granit si balustrade de inox.

53_DSC_4567

NEWCASA1 Residence vine insotit de doua Apartamente noi cu GRADINI spatioase pentru cei interesati de achizitia unei locuinte la parter, un adaos de BOXE pentru locatari, anumite incaperi special amenajate in interiorul apartamentelor ce pot deservi drept CAMARA, si PARCARI delimitate destinate rezidentilor si vizitatorilor.

44_DSC_4481

In ceea ce priveste amenajarea interioara a unitatilor locative, NEWCASA Residence doreste si aici sa intruneasca cerintele tuturor clientilor, aducand inca un plus foarte mare la acest proiect alegerea de produse PREMIUM:

Gresie & Faianta MARAZZI

80 de ani de istorie a industriei ceramicii, in care Marazzi a marcat primul parteneriat cu lumea designului, brevetul revolutionar pentru procesul de monoardere, primul produs tehnic, primul format mare si cel mai bun proces de fabricatie italiana, fiind lider mondial în domeniul plăcilor ceramice.

Experiența și capacitatea de inovare, creativitatea, designul, iubirea pentru ceramică si atenția pentru mediul înconjurător sunt punctele forte ale ceramicii Marazzi, ce dau formă spațiilor de locuit din 1935.

56_DSC_4526

Parchet & Usi CLASSEN – produse furnizate de Bella Casa

   Usile de interior si parchetul laminat comercializate de Classen se ridica la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste calitatea, fapt dovedit si de multitudinea de premii si acreditari obtinute. Unul dintre acestea este premiul Quality of the Year obtinut in anul 2010.

   Classen este unul dintre marii producatori de articole din lemn pentru amenajari interioare din Europa Centrala si de Est, compania incepand activitatea in Germania inca din anul 1963.

Produsele Classen au patruns pe piata din Romania prin intermediul reprezentantului sau Bella Casa, ce comercializeaza toate colectiile de usi pentru interior Classen (Elegance, Avangarde, Modern, Trend si Basic) precum si parchetul laminat.

60_DSC_4536

Usa intrare – METALICA ANTIEFRACTIE

Centrala proprie – Centrala termica in condensare BOSCH

Compania Bosch a fost înființată în anul 1886 si este un brand mondial, care acționează în foarte multe sectoare industriale, aceasta fiind prezentă la nivel de grup în peste 60 de state ale lumii.

Acesta ofera astăzi soluții inteligente pentru încălzirea locuințelor, aplicații smart, sau noile centrale termice în condensare Bosch, care sunt vârful tehnologiei.  Anul 1985 este remarcat prin lansarea pe piață a primei centrale termice Bosch care utilizează gazul în condensare, eficiența și nivelul de economisire ridicat fiind caracteristicile ce recomandă brandul Bosch drept una dintre soluțiile optime pentru încălzirea oricărei locuinte.

Pentru detalii acesati pagina www.newcasa.ro

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *