Inovatie in lumea castilor. Ce sunt airpods?

In toamna anului 2016, Apple a lansat noul produs care a starnit o controversa in randul iubitorilor de tehnologie. Mai ales ca Apple a decis sa incurajeze folosirea si cumpararea castilor airpod prin renuntarea la mufa de casti din telefonul iPhone 7. Dar ce sunt mai exact castile airpod?

Casti airpod – Ce sunt mai exact?

Apple promite o experienta total diferita cu noile casti airpod. Practic, acestea sunt casti fara fir, wireless, cu un design modern si care promit o calitate a sunetului incredibila. De asemenea, acestea ar trebui sa aiba o baterie cu o viata lunga. Apple afirma ca bateria castilor propriu-zise rezista 5 ore, iar bateria carcasei 24 ore. Incarcand doar 15 minute, poti avea bateria incarcata 3 ore. De asemena o poti intreba pe Siri pentru a afla starea bateriei castilor airpod.

casti airpods 001

Acestea sunt create ca pereche pentru produsele Apple precum telefoanele iPhone, ceasurile inteligente, iPad-uri sau calculatoarele Mac, iar pretul acestuia este pe masura standardelor Apple, fiind de 160 de dolari. De asemenea, trebuie sa adaug ca aceste casti nu vin gratuit la telefonul iPhone 7, precum celalalte telefoane. Cum am mai precizat, telefonul iPhone 7 nu are mufa pentru casti, fiind nevoit sa iti achizitionezi si sa folosesti castile airpods.

Chiar daca au pretul destul de ridicat, acestea au o caracteristica destul de interesanta: chiar daca asculti muzica sau te uiti la un filmulet, se vor opri o data ce iti vei scoate castile din urechi si vor porni atunci cand ti le vei pune la loc. Aceasta aplicatie poate fi destul de utila in viata de zi cu zi, usurandu-ne utilizarea atat a telefonului sau tabletei cat si a castilor. De asemenea, o poti accesa pe Siri mult mai usor, trebuie doar sa atingi de doua ori casca. Acest lucru este extrem de util mai ales cand conduci si nu iti poti folosi mainile prea mult.

Casti airpod – Avantaje

 • Design modern
 • Durata lunga a vietii bateriei – 5h bateria castilor si 24h bateria carcasei
 • Atunci cand iti scoti castile, vor opri automat muzica sau filmuletul si il vor porni tot automat cand le vei introduce din nou in urechi
 • Dubla atingere – vei putea sa comunici cu Siri mai usor
 • Contine chipul W1, care te ajuta cu longevitatea bateriei, maximizeaza conectivitatea si imbunatateste calitatea sunetului

Casti airpod – Dezavantaje

 • Pretul – 160$
 • Nu sunt rezistente la apa
 • Poti alege doar variante pe alb, alte optiuni nefiind disponibile
 • Se pot detasa destul de usor daca te misti mai mult, de exemplu daca alergi sau faci alt sport
 • Poti pierde una din ele destul de usor daca nu le pui in carcasa
 • Castile se pot incarca doar prin carcasa acestora
 • Sunt compatibile doar cu celalalte produse Apple

Casti airpod – Concluzii

Decizia de a achizitiona sau nu castile airpod iti apartine in totalitate, tu trebuind sa cantaresti avantajele si dezavantajele. Cu siguranta, noul model de casti lansat de Apple este un gadget interesant cu un design si aplicatii moderne, insa acestea au si cateva dezavantaje, care ar putea indeparta totusi unii utilizatori Apple.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *