Asus Transformer Book Flip

Despre seria Transformers Book Flip de la Asus se poate spune ca este spectaculoasa. Nu, nu se bate pentru titlul de “singura serie de pana acum care …”. Insa se poate lauda cu performante de top si cu un design elevat. Atentia la detalii, pasiunea lucrului bine facut precum si grija si respectul pentru client sunt caracteristici si calitati care au facut ca brandul Asus sa castige un insemnat capital de popularitate atat in randul consumatorilor obisnuiti cat si al specialistilor. Seria Book Flip cuprinde atat o tableta cat si mai multe modele de laptopuri ultra subtiri.

Design si display

Aspectul care atrage toate privirile este dat de display-ul care se poate roti pana la 360⁰, fapt care include seria Transformer Book Flip in categoria hibridelor sau a produselor “2-in-1”. Altfel spus, ecranul poate deveni tableta atunci cand tastatura este detasata sau ia aspectul unui suport. Caracteristica multitouch (zece degete) completeaza frumos celelalte proprietati. Diagonala ecranului este cuprinsa intre 10.1 inch si 15.6 inch, intre ele facandu-si loc si un 13.3 inch, si are rezolutii cuprinse si ele intre 1366×768 si 1920×1080 pixeli.

asus-transform-book

Asta inseamna ca imaginile in format HD si FullHD beneficiaza de culori pline de viata si contraste puternice, oferind o experienta valoroasa din toate punctele de vedere. Corpul pe care se afla tastatura are un schelet din aluminiu imbracat intr-un policarbonat de calitate. Ca la orice produs de calitate superioara, tastatura are cursa scurta si, la randul ei, ofera o experienta placuta in timpul unei sesiuni de computing oricat de lunga sau scurta ar fi. La aspectul superior contribuie din plin si cromatica aleasa, negrul in combinatie cu argintiul conferind un aspect sobru dar foarte placut.

Asus

Sistem de operare

Dupa cum am mai spus, device-urile din seria Transformer Book Flip pot lucra si ca laptop dar si ca tableta. Pentru ca performanta sa fie absoluta, in forma de laptop pe dispozitiv ruleaza OS Windows 8.1, in timp ce OS Android 4.3 ruleaza pe tableta doar atunci cand sistemul este format din doua parti distincte. Existenta acestor doua sisteme de operare conduce utilizatorul catre experiente cu adevarat interesante. In momentul alipirii celor doua parti este afisata optiunea de alegere a sistemului de operare. Alegand unul din ele, celalalt va rula in backgroud.

Dotari si performante

Fiecare parte componenta a unui sistem Transformer este dotata cu unele dintre cele mai bune piese care formeaza doua sisteme distincte ce functioneaza independent unul de altul. Daca laptop-ul vine echipat cu procesoare Intel Core din a patra generatie si cu placi video integrate Intel HD (optional Nvidia GT), partea de tableta se prezinta cu procesoare Snapdragon. Memoria cache urca pana la 8 GB la modelul de top. Ca spatiu de depozitare, laptop-urile sunt inzestrate cu hard disk-uri de 500 GB si 1 TB in timp ce tabletele au ca spatiu de depozitare a informatiilor capacitati cuprinse intre 16 GB si 64 GB. Sunetul este asigurat de difuzoare stereo asistate ce cele mai bune tehnologii.

ASUS

Conectivitatea este reprezentata de solutii care acopera toate necesitatile. Porturile USB 3.0, HDMI, card-reader precum si tehnologia Bluetooth isi fac foarte bine treaba atunci cand sunt solicitate. Camera video, prezenta obligatorie pentru un device cu pretentii poate fi folosita atat pentru videocalling cat si pentru surprinderea unor momente deosebite. Autonomia este functia distinctiva a portabilelor. Book Flip respecta acest aspect, oferind o independenta energetica cuprinsa intre 7 si 10 ore.

Seria Transformer Book Flip se poate spune ca, per ansamblu, este expresia celor mai noi cerinte si oferte in ceea ce inseamna tehnica de calcul. Dotarile moderne sunt unele dintre cele mai performante putand sa satisfaca unele dintre cele mai exigente gusturi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *