Lux si distractie cu noul Apple Watch

* dincolo de miile de aplicatii disponibile, producatorii americani au anuntat incheierea unui parteneriat cu alt brand de renume pentru realizarea noului Apple Watch
Apple Watch tocmai ce a anuntat zilele trecute ca a terminat designul la mai multe modele ale sale, informand totodata publicul amator de produse weareable ca data lansarii pentru noul sistem de operare destinat acestor dispozitive, watchOS 2, este mai aproape decat va inchipuiti, adica pe 16 septembrie.
Oferite in nuante de auriu si ros auriu invelit in aluminiu ionizat, noile benzi sport au preturi care pot concura cu actualul model cu carcasa din metal si bratara rosie. Dimensiunile carcasei vor fi de 38 pe 42mm. Pentru noile sale modele, Apple a incheiat inclusiv un parteneriat cu brandul producator de produse din piele Hermes. Acesta va fabrica noile curele pentru ceas, inclusiv una care este prevazuta sa infasoare de doua ori incheietura mainii. Pentru aceasta, se promite o curea din cea mai fina piele, cusuta de mana, care va bate orice proba a timpului si a designului. Iar noile modele din colectia de toamna vor fi disponibile chiar din zilele urmatoare.

apple watch img2
Peste zece mii de aplicatii disponibile
Dincolo de detaliile legate de designul sau si colaborarea cu alte marci de lux, mai multe aplicatii au fost anuntate pana acum, Apple detaliind in mod special cateva dintre acestea. Astfel, Facebook Messenger, iTranslate sau Air Strip sunt doar cateva dintre aplicatiile pe care le veti gasi pe noul Apple Watch. Cu ajutorul Messenger, asemenea clasicului produs de la Yahoo, utilizatorii vor putea transmite texte, fisiere audio sau, pur si simplu, se vor distra conversand prin intermediul mesajelor scrise. Atunci cand calatoriti, puteti folosi aplicatia iTranslate vorbind pur si simplu cu ceasul dumneavoastra, iar acesta va va oferi traducerea in peste 90 de limbi disponibile.
Camerele foto GoPro pot fi montate oriunde doriti, ceasul urmand sa functioneze doar ca un obiectiv care va transmite imaginile catre acestea.
Sanatatea este, de asemenea, unul dintre domeniile avute in mod special in atentie de cei de la Apple, iar aici, aplicatia Airstrip va oferi medicilor posibilitatea unei comunicari mult mai facile cu pacientii, permitandu-le trimiterea de mesaje si chiar de ecografii in timp real. Nu in ultimul rand, vor putea fi transmise diagrame ale analizelor, prin simpla rotire a „coroanei digitale”.
Jocul cu imaginile, dus la un alt nivel
Mentionam ca toate aceste anunturi au fost facute in cursul saptamanii trecute in cardul lansarilor ultimelor modele de smartphone Apple, iPhone 6S and 6S Plus. Cu acest prilej, oficialii companiei au dezvaluit ca noul Apple Watch va adduce imbunatatiri substantiale asupra modului de preluare a imaginilor. Nu in ultimul rand, prin folosirea functiunii 3D Touch, Apple dezvaluie o noua experienta a atingerilor magice pe ecran. Este un sistem multitouch, bazat pe presiunea exercitata de degetul uman. In fond, o varianta imbunatatita a Force Touch, prin care puteti apasa o fotografie si sa o faceti sa se miste pe ecran. Aici, camera de pe noile telefoane, impreuna cu iOS 9, vor prelua fotografia cu cateva secunde inainte, dupa care o vor transmite ceasului destept de la mana, care se va juca intr-un soi de animatie, intr-un mod nemaivazut pana acum.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *